voetbalzone

Cambuur hoopt op akkoord tussen PSV en Park; Narsingh op weg terug

Bart Kruyt31 jul 2013, 17:05
Laatst bijgewerkt: 31 jul 2013, 17:05
Advertentie

Bij SC Cambuur hoopt men dat PSV de komst van Ji-Sung Park snel kan afronden. De Friezen willen zich graag versterken met Marcel Ritzmaier en wanneer PSV er in slaagt om Park binnen te halen, dan kan Ritzmaier op huurbasis naar Cambuur vertrekken. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

/

De twintigjarige Ritzmaier debuteerde in het afgelopen seizoen voor PSV in de Eredivisie en speelde tot dusver vier competitiewedstrijden in het eerste elftal, waarvan drie als basisspeler. Voor het aankomende seizoen hoeft hij niet te rekenen op een plek bij de eerste elf in het team van Phillip Cocu: zeker niet als Park ook nog gehaald wordt. Bij Cambuur wacht men de ontwikkelingen af.

Cocu hoopt Park snel op De Herdgang te kunnen verwelkomen en datzelfde geldt voor Luciano Narsingh, die revalideert van een knieblessure. Hij werkt in Zeist aan zijn herstel en wordt over twee of drie weken weer terug bij PSV verwacht. Narsingh kan dan de looptraining hervatten: het zal nog zeker enkele maanden duren voordat de aanvaller weer topfit is, zo is de verwachting.

Bezig met laden …