voetbalzone

Cambuur wil PSV'er graag hebben: 'We wachten op een laatste telefoontje'

Bart Kruyt25 jul 2013, 16:06
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2013, 16:06
Advertentie

Het nieuwe seizoen in de Eredivisie begint over ruim een week, maar SC Cambuur heeft de selectie nog niet op orde. De promovendus is nog op zoek naar een extra kwaliteitsimpuls voor het middenveld en hoopt Marcel Ritzmaier te kunnen huren van PSV. De Eindhovenaren maken echter geen haast, daar zij eerst willen kijken welke spelers er blijven en nog zullen gaan.

/

Cambuur zit zodoende in de wachtkamer. "We wachten op een laatste telefoontje", zegt coach Dwight Lodeweges in Voetbal International. "Zelf heb ik hem niet veel zien spelen, aangezien ik een tijdje in het buitenland heb gezeten. Ik heb van onze directeur Gerald van den Belt en andere mensen gehoord dat hij een goede versterking zou kunnen zijn op ons middenveld. We wachten af."

De twintigjarige Ritzmaier debuteerde in het afgelopen seizoen voor PSV in de Eredivisie en speelde tot dusver vier competitiewedstrijden in het eerste elftal, waarvan drie als basisspeler. Voor het aankomende seizoen hoeft hij niet te rekenen op een plek bij de eerste elf in het team van Phillip Cocu.

Bezig met laden …