voetbalzone

Camoranesi meldt zich voor keuring bij Stuttgart, Petric ook in beeld

Daniel Cabot Kerkdijk31 aug 2010, 10:06
Laatst bijgewerkt: 31 aug 2010, 10:06
Advertentie

Mauro Camoranesi vervolgt zijn loopbaan zo goed als zeker in Duitsland. Een woordvoerder van VfB Stuttgart bevestigt dinsdagmorgen tegenover diverse Duitse media dat de middenvelder van Juventus vandaag medisch gekeurd zal worden en met die Schwaben om de tafel gaat om te praten over een contractuele samenwerking.

/

Camoranesi (33) staat sowieso voor een vertrek bij Juventus. De middenvelder drukt met zijn salaris te zwaar op de begroting en trainer Luigi Delneri geeft liever andere spelers de voorkeur. Eerder leek hij op weg naar Engeland, maar onder meer Birmingham City schrok van zijn salariseisen. Het is derhalve nog maar de vraag of Stuttgart wel in zee gaat met de voormalig wereldkampioen.

Naast Camoranesi versterkt Stuttgart zich mogelijk op de laatste dag van de zomerse transfermarkt ook met Mladen Petric. De aanvaller is bij Hamburger SV het slachtoffer geworden van de dadendrang van Ruud van Nistelrooij. Stuttgart-coach Christian Gross kent de aanvaller uit Kroatië goed van hun gezamenlijke periode bij FC Basel. HSV wil Petric naar verluidt alleen verkopen.

Bezig met laden …