voetbalzone

Campbell hoopt via vierdeklasser op nationale team

07 sep 2009, 11:56
Laatst bijgewerkt: 07 sep 2009, 11:56
Advertentie
Of het realistisch is zal de tijd uitwijzen, maar ambitieus is Sol Campbell in ieder geval nog steeds. De verdediger tekende eind augustus tot ieders verrassing een contract bij Notts County, een elftal dat momenteel uitkomt op het vierde niveau van Engeland. De robuuste mandekker denkt dat hij via Notts County nog een gooi kan doen naar een interlandcarrière.

Campbell is geïnspireerd geraakt door het verhaal van David Beckham. De middenvelder verruilde eerder Real Madrid voor LA Galaxy en hangt nog altijd aan het Engelse elftal. "Ik kan me herinneren dat mensen ook negatief waren toen David Beckham voor LA Galaxy ging voetballen, maar hij zit nog steeds bij de nationale ploeg", aldus Campbell in een interview met News of the World.

"Ik wil heel graag deel uitmaken van de Engelse WK-selectie. Waarom zou dat niet kunnen? Ik ga nu niet opeens slecht spelen." Campbell besloot in augustus te tekenen bij Notts County, toen technisch directeur Sven-Göran Eriksson hem benaderde. "Ze wilden me erg graag hebben. Ik heb een goed gevoel over mijn beslissing."
Bezig met laden …