voetbalzone

Campbell laat Eriksson 'een beetje' teleurgesteld achter

24 sep 2009, 17:16
Laatst bijgewerkt: 24 sep 2009, 17:16
Advertentie
Sven-Göran Eriksson is teleurgesteld in Sol Campbell. De verdediger tekende een vijfjarig contract bij Notts County, de club uit de vierde Engelse klasse waar Eriksson technisch directeur is, maar hield het na één duel al voor gezien. "Hij is een grote voetballer en een erg belangrijke speler", vindt de oud-bondscoach van Engeland.



Nadat hij vorig weekeinde in het met 2-1 van Morecambe verloren duel debuteerde, liet Campbell weten dat hij niet van plan was langer bij de ambitieuze club te blijven. Voor Eriksson was dat 'een beetje' teleurstellend. "Ik denk dat het gevoel bij iedereen hetzelfde is", citeert BBC Sport de flamboyante bestuurder. "Of het nou de spelers, de technische staf, de directeurs of de supporters zijn."

"Hij kon zich toch niet vinden in de lange termijn die het door ons ingezette project zou vergen", gaf algemeen directeur Peter Trembling afgelopen week aan. Notts County, de oudste voetbalclub ter wereld, werd onlangs overgenomen door geldschieters uit het Midden-Oosten en wil naar de Premier League. Om die reden werden deze zomer naast Campbell ook Eriksson en keeper Kasper Schmeichel vastgelegd.
Bezig met laden …