voetbalzone

Campbell mag op zoek naar nieuwe club van Notts County

Daniel Cabot Kerkdijk02 dec 2009, 18:20
Laatst bijgewerkt: 02 dec 2009, 18:20
Advertentie

Soll Campbell en Notts County hebben hun onenigheid bijgelegd, waardoor de verdediger een nieuwe club mag zoeken. Afgelopen zomer vertrok Campbell na een maand alweer bij de club uit de Engelse League Two. Sindsdien zat de 35-jarige speler noodgedwongen thuis, maar na de winterstop kan hij nu weer aan de slag.

/

Gordon Taylor, voorzitter van de Professional Footballers’ Association verklaarde dit tegenover de BBC. “Sol Campbell is vrij om te tekenen voor elke club die hij wil. Zijn problemen met Notts County zijn opgelost en na de transferperiode in januari mag hij weer voetballen”, zei Taylor. Campbell mag zelfs per direct weer spelen in de Premier League en Football League.

Om fit te blijven trainde de voormalig Arsenal-verdediger ondertussen bij zijn oude club, maar de kans is klein dat Campbell dit jaar nog zijn rentree op de Engelse velden zal maken, aangezien hij al maanden niet gespeeld heeft. Het tegenvallende niveau bij Notts County zou begin dit seizoen aanleiding geweest zijn voor de onenigheid tussen club en 73-voudig international.

Bezig met laden …