voetbalzone

Campbell nu alweer weg bij Notts County

23 sep 2009, 14:13
Laatst bijgewerkt: 23 sep 2009, 14:13
Advertentie
Nog geen maand na zijn komst heeft Sol Campbell de deur bij Notts County alweer achter zich dicht getrokken. De voormalig international van Engeland, die door technisch directeur Sven-Göran Eriksson was binnengehaald om de torenhoge ambities van de vierdeklasser te verwezenlijken, heeft in samenspraak met de leiding besloten zijn nog vijf jaar doorlopende contract te laten ontbinden.



De precieze reden achter het besluit van de 35-jarige Campbell maakt de club niet bekend, maar volgens Britse bronnen zou de 73-voudig international ontevreden zijn vanwege het feit dat de club niet voldaan heeft aan de beloften die hem bij het ondertekenen van het contract werden gedaan. Zo beloofde Notts County verder te gaan investeren in nieuwe spelers en technisch leidinggevenden, maar daar is vooralsnog weinig van terecht gekomen.

Voorzitter Peter Trembling betreurt de gang van zaken rondom de oud-speler van onder meer Arsenal en Portsmouth. “We zijn teleurgesteld dat Sol niet langer mee wil werken aan ons project bij Notts County, maar we wensen hem alle geluk toe in de rest van zijn carrière. We hopen dat hij een club vindt waar hij op internationaal niveau kan voetballen, zodat hij nog kans maakt op deelname aan het WK in 2010.”

Trembling laat doorschemeren dat hij vindt dat Campbell te snel zijn conclusie heeft getrokken. “Het project verloopt voorspoedig. We hebben veel jonge spelers en ander goed materiaal binnengehaald, maar het is duidelijk dat wij bezig zijn met iets dat op de lange termijn gerealiseerd moet worden. Niet in vijf weken.” De club biedt fans die een shirt hebben gekocht met de naam van de stopper aan om kosteloos een nieuw exemplaar op te komen halen.
Bezig met laden …