voetbalzone

Campbell volgende aanwinst ambitieus Notts County

25 aug 2009, 16:35
Laatst bijgewerkt: 25 aug 2009, 16:35
Advertentie
Notts County wil zo snel mogelijk naar het hoogste niveau, en heeft dat streven wederom op opmerkelijke wijze kracht bijgezet. Sven-Göran Eriksson, die zich eerder al liet verleiden voor de ambitieuze plannen van de Engelse vierdeklasser om als technisch directeur aan de slag te gaan, heeft het na het aantrekken van doelman Kasper Schmeichel nu ook voor elkaar gekregen om oud-international Sol Campbell te verleiden tot een overstap.



De 34-jarige Campbell zat zonder club, nadat hij in de zomer afscheid nam van Portsmouth. De routinier hoopte een nieuwe werkgever op het hoogste niveau te vinden, maar wist zich niet te vinden in de aanbiedingen die tot hem kwamen. Bij Notts County, dat dit seizoen uitkomt in de Engelse League Two, gaat hij nu zijn imposante loopbaan een vervolg geven. Hij wil de club helpen een stap omhoog te zetten.

“Ik ben oprecht opgewonden geraakt over wat deze club wil gaan doen”, vertelt de voormalig speler van onder meer Arsenal op de website van The Magpies. “Ik denk dat ik nog steeds een heleboel voor een club kan betekenen, en ik hoop dat het vertrouwen in mij kan terugbetalen. We zullen er hard voor moeten werken, maar ik weet zeker dat we hier iets speciaals neer kunnen zetten.”

Coach Ian McParland verwacht hetzelfde. “Sol’s staat van dienst spreekt voor zich; hij heeft zo’n beetje alles al meegemaakt. Hij is een grote speler, en een geweldige organisator. Zijn ervaring zal van onschatbare waarde zijn om ons te helpen in de strijd om promotie naar de League One.” Campbell, goed voor 73 interlands in het shirt van Engeland, begint in Nottingham aan zijn achttiende seizoen als profvoetballer.
Bezig met laden …