voetbalzone

Carcela heeft nog altijd niet gekozen tussen België en Marokko

Robert Smid16 okt 2010, 13:13
Laatst bijgewerkt: 16 okt 2010, 13:13
Advertentie

Mehdi Carcela lijkt nog altijd niet helemaal te weten waar zijn hart nou eigenlijk helemaal ligt. De middenvelder van Standard Luik staat al maanden in het nieuws omdat hij een keuze moet maken voor één van de twee landen. De knoop leek eindelijk te zijn doorgehakt, toen hij een selectie van de Rode Duivels afwees.

Van een definitieve keuze is echter nog helemaal geen sprake, liet Carcela weten in een reactie. “Heb ik al gezegd dat ik voor Marokko kies? Nee, toch? Ik heb de Europese voetbalbond ervan op de hoogte gesteld dat ik nog niet voor Marokko heb gekozen. En nee, ik heb niet gewacht om te kijken hoe België zou presteren. Ik ben er simpelweg nog niet uit”, aldus de middenvelder tegenover Sporza.

Carcela wees een selectie van België af en kwam drie weken geleden in de voorselectie van de Marokkaanse bondscoach Eric Gerets terecht. Volgens de Marokkaanse media was het nog slechts een kwestie van enkele formaliteiten afronden voordat hij voor het nationale elftal kon spelen. Carcela (21) heeft zowel de Marokkaanse, de Spaanse als de Belgische nationaliteit.

Bezig met laden …