voetbalzone

Carragher krijgt ervan langs van voormalig ploeggenoot: ‘Fucking loser’

Peter Nusselder25 feb 2016, 14:20
Laatst bijgewerkt: 25 feb 2016, 14:20
Advertentie

El Hadji Diouf staat erom bekend dat hij geen blad voor de mond neemt en liet zich al eerder in opvallend scherpe en negatieve bewoordingen uit over zijn ex-ploeggenoten Jamie Carragher en Steven Gerrard. De voormalig Liverpool-aanvaller haalt nu opnieuw uit naar de beide clubiconen.

/

Vooral oud-verdediger Carragher moet het ontgelden in een interview dat Diouf heeft gegeven met So Foot. “Het verschil tussen Jamie en mij is dat ik een speler van wereldklasse ben en hij is ‘shit’. Het type dat een boek schrijft en het daarin voortdurend over mij heeft. In mijn boek zou hij niet één keer genoemd worden: hij is een fucking loser”.

De mening van Diouf over Gerrard, in het verleden aanvoerder van Liverpool en het Engels elftal, is al niet veel positiever. “Ik heb de nationale ploeg vele jaren gedragen”, zegt de 69-voudig international van Senegal. “De druk van veertien miljoen fans rustte op mijn schouders. Gerrard heeft nog niet één procent gedaan voor Engeland van wat ik heb betekend voor Senegal. Hij heeft nooit iets gepresteerd tijdens het WK of tijdens EK’s.”

Bezig met laden …