voetbalzone

Carragher lacht: ‘Schweinsteiger? Die heeft het beste al gehad!’

Erik van Dam11 jul 2015, 17:41
Laatst bijgewerkt: 11 jul 2015, 17:41
Advertentie

Jamie Carragher zet zo zijn vraagtekens bij het besluit van Manchester United om Bastian Schweinsteiger te kopen. Zowel Bayern München als United bevestigde zaterdag de Engelse topclub zich versterkt met de middenvelder. Men betaalt naar schatting twintig miljoen euro voor Schweini, die tien miljoen euro per seizoen zal verdienen op Old Trafford. Carragher denkt er het zijne van.

voetbalzone

De voormalig Liverpool-verdediger, die tegenwoordig analyticus is, vraagt zich af of United echt iets zal opschieten met de wereldkampioen aan boord. “Een geweldige voetballer, maar bij Bayern München had hij het lastig om naast Xabi Alonso te voetballen. Het zal interessant zijn om te zien hoe hij en Michael Carrick samenwerken”, geeft Carra zaterdag aan op Twitter.

Een volger van Carragher vraagt zich daarop af of Schweinsteiger niet kan rouleren met Carrick en naast Ander Herrera komt te spelen. “Natuurlijk kan hij dat! Maar de statistieken van Carrick laten wel zien hoe belangrijk hij vorig seizoen was voor het elftal”, countert Carragher. Een tweede volger laat aan de oud-voetballer weten dat Carragher verbitterd klinkt. “Maak je een grapje? Je beste speler (David de Gea) kwijtraken en nu iemand halen die zijn beste jaren al achter zich heeft liggen? I couldn’t be happier!”.



Bezig met laden …