voetbalzone

Carvajal: ‘Als dit is wat Casillas wil, dan moet hij dat zeker doen’

Erik van Dam07 jul 2015, 17:37
Laatst bijgewerkt: 07 jul 2015, 17:37
Advertentie

Het kwam eigenlijk als een schok, maar Carlo Cutropia bevestigde maandag zomaar dat zijn cliënt Iker Casillas dicht bij een transfer naar FC Porto is. Nadat het tv-station TVE daarover berichtte deden de Portugese media navraag bij Cutropia en die bevestigde dat er iets staat te gebeuren. Het ziet er nu dus naar uit dat Casillas na vele jaren trouwe dienst weg zal gaan bij Real Madrid.

voetbalzone

Daniel Carvajal wacht af of San Iker de club inderdaad verlaat, deze zomer. “Ik wil eigenlijk niet betrokken raken in deze situatie, Iker kan het beste zelf de vragen beantwoorden. Ik kan alleen zeggen dat ik een uitmuntende band heb met Casillas en als dit is wat hij wil, dan moet hij dat zeker doen”, zegt de back tegen AS, dat hem vroeg om een reactie.

Behalve Casillas gaat misschien ook Sergio Ramos weg bij de club. Manchester United wil David de Gea namelijk alleen afstaan aan Real wanneer Ramos de omgekeerde weg bewandelt. Carvajal weet nog niet of de centrumverdediger echt zal vertrekken. “Ik weet slechts dat hij een hoeksteen van Real is en dat niemand van ons het voor zich ziet dat hij in een ander tenue zou spelen dan het onze.”

Bezig met laden …