voetbalzone

Casillas gepikeerd: 'Het is erger buiten de club, dan erbinnen'

Matthijs van Laar09 apr 2015, 12:30
Laatst bijgewerkt: 09 apr 2015, 12:30
Advertentie

Iker Casillas blijft onderwerp van gesprek in Madrid. Ondanks zijn verdiensten voor Real, kan de routinier dit seizoen geregeld rekenen op fluitconcerten van zijn eigen fans. De international buigt echter niet voor de kritische achterban en vraagt coach Carlo Ancelotti om in hem te blijven geloven.

voetbalzone

Na de 0-3 zege op Rayo Vallecano van woensdagavond, waarin Casillas overigens prima keepte, kreeg de goalie de vraag voorgelegd of hij zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Eibar niet beter op de bank kan gaan zitten. "Mij op de bank zetten heeft niks te maken met mij beschermen tegen het publiek", reageerde hij gepikeerd. "Het is een discussie die ziekelijker is buiten de club dan erbinnen."

Casillas wilde er verder niet veel woorden aan vuil maken en probeerde zich te richten op de strijd met Barcelona. Het verschil met de lijstaanvoerder van de Primera División is vier punten. "Het belangrijkste is dat wij onze wedstrijden winnen. Tegelijkertijd moeten we hopen dat Barcelona niet wint", zei hij daarover. Real heeft nog acht wedstrijden de tijd om de rivaal te achterhalen.

Bezig met laden …