voetbalzone

Casillas: 'Hij behoort tot de top vier van beste voetballers van Europa'

Daniel Cabot Kerkdijk30 jul 2013, 09:50
Laatst bijgewerkt: 30 jul 2013, 09:50
Advertentie
/

Real Madrid versterkte zich deze zomer al met Isco, Daniel Carvajal en Asier Illarramendi, maar de kans is groot dat de Spaanse topclub ook nog een speler uit het buitenland aantrekt. Media in Engeland en Spanje speculeren immers dagelijks over de interesse in Gareth Bale van Tottenham Hotspur. Iker Casillas zou de komst van de 24-jarige Welshman naar het Santiago Bernabéu alleen maar toejuichen.

"Hij behoort tot de top vier van beste voetballers van Europa, wellicht de top drie", verzekerde Casillas vanuit Los Angeles, waar Real Madrid momenteel vertoeft, aan diverse Spaanse media. "Het is niet meer dan normaal dat er veel over hem wordt gesproken. Hij heeft eigenlijk alles waar een voetballer over moet beschikken."

Casillas weet dat er met de eventuele komst van Bale een flink bedrag is gemoeid. "Maar alle transfers zijn controversieel, positief of negatief. We hebben het over een speler die doorslaggevend kan zijn, een zeer goede voetballer. Ik weet zeker dat we voor het sluiten van de transfermarkt nog iemand halen."

Bezig met laden …