voetbalzone

Casillas kijkt terug: ‘Sinds mijn vertrek niet meer gesproken met de voorzitter’

Thijs Post29 mrt 2016, 17:11
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2016, 17:11
Advertentie

Iker Casillas was jarenlang hét gezicht van Real Madrid, maar de sluitpost vertrok naar FC Porto en sindsdien zijn de banden met de club die hij zo lang diende niet fantastisch meer. Zo geeft Casillas toe dat hij sinds zijn afscheid van Santiago Bernabéu niet meer heeft gesproken met voorzitter Florentino Pérez.

/

“Ik heb sinds mijn vertrek bij Real Madrid niet meer gesproken met Pérez. Een eerbetoon? Dat hangt niet van mij af. Het hangt ervan af wat Real Madrid en FC Porto doen tot het einde van het seizoen en het hangt van de data af. Het is lastig een datum te vinden. Mijn tijd bij Real Madrid is voorbij, ik kijk naar de club als fan. Ik hoop dat Real Madrid altijd wint, maar verder kijk ik niet”, klinkt het.

In gesprek met AS heeft Casillas het ook over Rafael Benítez, die inmiddels is opgevolgd door Zinédine Zidane. “Real Madrid is een lastige club. Het is nooit goed als een trainer vertrekt. Ik vind het vervelend voor Rafa. Ik heb nog met hem gesproken in Madrid, hij zei niet dat ik niet zou gaan spelen, maar hij wist dat ik in gesprek was om de club te verlaten. Hij maakte zich zorgen.”

Bezig met laden …