voetbalzone

Casillas vertelt Reina: 'Vertrekken? Ik zie dat gewoon niet gebeuren'

Bart Kruyt13 okt 2013, 11:40
Laatst bijgewerkt: 13 okt 2013, 11:40
Advertentie

Iker Casillas is niet alleen zijn basisplaats bij Real Madrid, maar ook bij de Spaanse nationale ploeg kwijtgeraakt. Vicente Del Bosque geeft op het moment de voorkeur aan Víctor Valdés, die uitstekend in vorm is, en dus moet Casillas ook bij La Furia Roja genoegen nemen met een plek op de bank. José Reina, de derde doelman van de wereldkampioen, maakt zich zorgen om Casillas.

/

Reina en Casillas warmden zich samen op voor de wedstrijd tegen Wit-Rusland van vrijdagavond en de twee maakten een praatje over Real. Het Spaanse televisieprogramma Cuatro liet een liplezer de beelden bestuderen en volgens hem adviseerde Reina Casillas om te vertrekken bij de recordkampioen. "Hoeveel wedstrijden zal je dit jaar nu gaan spelen? Tien, twaalf?", vroeg de doelman van Napoli aan zijn collega. "Ja, maar op het einde...", antwoordde Casillas.

"Op het einde is het een dramatisch seizoen. Je gaat misschien tien of twaalf wedstrijden spelen, meer niet", vervolgde Reina. Casillas raakte er niet van onder de indruk: "Maar om nu te vertrekken... ik zie dat gewoon niet gebeuren. Ik speel gelukkig nog in de beker." Reina begrijpt niets van de houding van Casillas: "De beker! Dat is beschamend!" Via zijn officiële Twitter-account ontkent Reina dit overigens gezegd te hebben, maar de liplezer is ervan overtuigd dat dit de inhoud van het praatje was.


Bezig met laden …