voetbalzone

Castaignos raakt na Eto'o volgende concurrent bij Internazionale kwijt

Erik van Dam24 aug 2011, 20:42
Laatst bijgewerkt: 24 aug 2011, 20:42
Advertentie

Voor de fans van Internazionale is het vertrek van Samuel Eto'o naar Anzhi Makhachkala misschien een aderlating; Luc Castaignos' kansen op speeltijd nemen er in ieder geval niet door af. De van Feyenoord overgekomen spits heeft woensdag bovendien nóg een concurrent weg zien trekken bij Inter. Denis Alibec wordt door i Nerazzurri één jaar verhuurd aan KV Mechelen.

De Belgische club maakt woensdag melding van de komst van de twintigjarige aanvaller uit Roemenië. Alibec begon zijn profloopbaan bij het kleine FC Callatis Mangalia. Na tussenstops bij Steaua Boekarest en Farul Constanta mocht de Roemeens jeugdinternational aan de slag in het Giuseppe Meazza. Door de aanwezigheid van grote namen als Eto'o, Diego Milito en Goran Pandev zat er echter weinig speeltijd voor Alibec in het vat: vorig seizoen maar een uur in een heel jaar.

Bij Mechelen kan Alibec aanzienlijk meer ervaring op gaan doen. De club is na vier speelronden de trotse koploper in de Jupiler Pro League; Sint-Truiden, Lierse SK en OH Leuven werden allen met 2-1 geklopt. Alibec moet de concurrentiestrijd nu aangaan met Kevin Vandenbergh (ex-FC Utrecht), Jaime Ruiz en Raoul Ngadrira.

Bezig met laden …