voetbalzone

Cavani looft collega: ‘Hij is de beste ploeggenoot die ik ooit heb gehad’

Robin Bruggeman06 apr 2016, 16:09
Laatst bijgewerkt: 06 apr 2016, 16:09
Advertentie

Edinson Cavani speelde bij Napoli en Paris Saint-Germain samen met enkele wereldtoppers, maar volgens de Uruguayaan kan niemand tippen aan Marco Verratti. De kleine Italiaan is sinds zijn overgang van Pescara naar de Franse hoofdstad in 2012 uitgegroeid tot één van de beste middenvelders ter wereld.

/

“Verratti? Hij is fenomeenaal en hij kan bij ieder team in Europa aan de slag”, looft Cavani zijn collega in Marca. “Hij is de beste ploeggenoot die ik ooit heb gehad, niet alleen vanwege de manier waarop hij speelt, maar ook vanwege zijn gedrag buiten het veld. Hij is een goed mens, erg optimistisch en hij speelt met klasse. Als hij zo doorgaat wordt hij één van de beste spelers ter wereld en het is een eer om met hem te spelen.”

Cavani werd de afgelopen weken nadrukkelijk in verband gebracht met Juventus, maar hier wilde hij niet te veel over kwijt: “Er zijn altijd geruchten over een vertrek en dat is aan de ene kant goed, want het betekent dat ik een gewilde speler ben. Aan de andere kant lijkt het nu net of ik nergens gelukkig ben en dat is niet waar. Ik kan alleen maar zeggen dat ik nog een contract van twee jaar heb bij PSG en dat ik dat wil respecteren. Er kan veel gebeuren en de meeste dingen heb ik niet onder controle; het hangt ervan af hoe het seizoen verloopt en wat de club in de zomer van plan is.”

Bezig met laden …