voetbalzone

Celina ambitieus: ‘Ik voel dat ik klaar ben voor een betere competitie’

Chris Meijer14 mrt 2017, 12:39
Laatst bijgewerkt: 14 mrt 2017, 12:39
Advertentie

FC Twente huurt Bersant Celina dit seizoen van Manchester City, maar hoeft er niet op te rekenen dat deze huurperiode met een seizoen verlengd zal worden. De middenvelder annex aanvaller denkt zelf klaar te zijn voor een hoger niveau. Volgend seizoen hoopt hij in een Europese topcompetitie te spelen.

De Kosovaar is dit seizoen een vaste waarde bij FC Twente en speelde tot dusver 21 wedstrijden. Daarin kwam hij vier keer tot scoren en gaf hij drie assists. "Ik heb hier een jaar ervaring mogen opdoen, maar dit is niet mijn niveau. Ik voel dat ik klaar ben voor een betere competitie. Welke competitie? Het liefst de Premier League, maar Italië, Spanje, Duitsland of Frankrijk kan ook”, stelt Celina in gesprek met Aftonposten.

“Dit is niet mijn niveau. Het plan is om na dit seizoen terug te keren naar Manchester. Daarna zal ik zeker de voorbereiding meedraaien bij City”, benadrukt de twintigjarige Celina. In 2012 maakte hij de overstap van het Noorse Strømsgodset IF naar Manchester City. Dit seizoen is Celina voor het eerst verhuurd, hij maakte vorig seizoen al zijn debuut in de hoofdmacht van the Citizens.

Bezig met laden …