voetbalzone

Celta de Vigo sust met statement: 'Wisselspeler dronk geen bier'

Bart Kruyt07 mrt 2013, 16:45
Laatst bijgewerkt: 07 mrt 2013, 16:45
Advertentie

Enrique De Lucas heeft voor de nodige opschudding gezorgd in Spanje. De middenvelder is dit seizoen slechts wisselspeler bij het in degradatienood verkerende Celta de Vigo en moest ook afgelopen maandag, in de uitwedstrijd bij Sevilla, op de bank beginnen. Een oplettende cameraman filmde De Lucas terwijl hij voor de wedstrijd op de bank een biertje leek te drinken.

De beelden verschenen op YouTube en zijn al veelvuldig bekeken. Celta de Vigo vond het dan ook nodig om een statement naar buiten te brengen: "Het was een energiedrankje", meldt de club over het goudgele drankje dat De Lucas tot zich nam. "Hij dronk vlak voor de wedstrijd een energiedrankje en wij ontkennen met klem dat er bier in zijn beker zat."

De Lucas kwam maandag nog als invaller in het veld en deed een kwartier mee, maar de 34-jarige middenvelder (die in het verleden nog een seizoen bij Chelsea onder contract stond) kon een 4-1 nederlaag niet voorkomen. Celta de Vigo staat achttiende in de Primera División en heeft twee punten minder dan Real Zaragoza, dat net boven de degradatiestreep staat.


Bezig met laden …