voetbalzone

'Celtic is beter dan Ajax, volgens mij hoeft niemand zich daar al te scheren'

Bart Kruyt05 nov 2013, 05:30
Laatst bijgewerkt: 05 nov 2013, 05:30
Advertentie

Als Ajax nog wat wil in de Champions League, zal er woensdagavond in eigen huis gewonnen moeten worden van Celtic. De Schotten waren twee weken geleden echter nog met 2-1 te sterk en hopen zich te kunnen kwalificeren voor de knock-outfase van de Champions League. Gordon Strachan, de bondscoach van Schotland, denkt dat dit zeker mogelijk is voor the Hoops.

/

Celtic heeft na drie wedstrijden drie punten: twee meer dan Ajax en twee minder dan AC Milan. "Ik denk dat Celtic woensdag kan winnen in Amsterdam en ook thuis van Milan", zegt Strachan. "Dat is niet alleen hopen: ik denk echt dat ze een goede kans maken. Celtic heeft op dit moment een beter team dan Ajax. Het elftal van Ajax zal zich nog wel ontwikkelen, maar het lijkt nu net een jeugdteam. Volgens mij hoeft niemand in dat elftal zich al te scheren."

"Het elftal van Ajax zal in de aankomende maanden nog wel stappen maken, maar zij zitten met hetzelfde probleem als andere clubs: wanneer spelers zich ontwikkeld hebben, worden ze weer weggekocht", vervolgt Strachan. "Ik denk dat Celtic sterk genoeg is om een goed resultaat te halen in Amsterdam, want Ajax is ook nog eens niet goed in vorm. En Celtic kan zeker winnen van Milan."

Bezig met laden …