voetbalzone

'Celtic mengt zich in strijd om Loovens'

13 aug 2008, 08:20
Laatst bijgewerkt: 13 aug 2008, 08:20
Advertentie
Glenn Loovens heeft over interesse niet te klagen. De verdediger van Cardiff City was al bekend met de interesse van Glasgow Rangers; nu blijkt ook Celtic de Nederlander op de korrel te hebben. The Boys hebben zich reeds gemeld bij Cardiff.

Het Algemeen Dagblad schrijft dat de Schotse aartsrivalen Loovens graag willen binnenhalen. Rangers-manager Walter Smith ziet in de voormalig Feyenoorder de vervanger van de Spaanse voorstopper Carlos Cuéllar die dinsdag voor tien miljoen euro werd verkocht aan Aston Villa. Celtic heeft echter een sterke troef in handen: Champions League voetbal. Loovens heeft zijn voorkeur nog niet uitgesproken.

De mandekker kan ook bij Cardiff City blijven, dat het contract van de 24-jarige Nederlander graag wil openbreken. Loovens houdt vooralsnog de boot af en lijkt wel wat te zien in een avontuur op een hoger niveau. De verdediger, die over een aflopend contract beschikt, moet ongeveer twee miljoen euro kosten.

Loovens heeft zich sinds zijn komst naar Wales nadrukkelijk in de kijker gespeeld van diverse clubs uit binnen- en buitenland. De verdediger laat zien dat hij gegroeid is en maakt wekelijks een sterke indruk in de verdediging van Cardiff, dat dit seizoen hoopt op promotie. Loovens speelde tot dusver honderd competitieduels voor The Bluebirds.
Bezig met laden …