Celtic verspeelt voorsprong in blessuretijd

01 dec 2007, 15:43
Laatst bijgewerkt: 01 dec 2007, 15:43
Celtic heeft zaterdagmiddag dure punten laten liggen op Tynecastle. Op bezoek bij Heart of Midlothian verspeelde de regerend landskampioen in blessuretijd een nipte voorsprong: 1-1.

De treffers in Edinburgh vielen in de het laatste kwartier van de wedstrijd. Het was wederom Scott McDonald die namens Celtic de score opende. Hearts-doelman Anthony Basso kon een vrije trap van Paul Hartley maar half keren en de Australische aanvaller scoorde in de rebound.

In de tweede minuut van de blessuretijd beging Gary Caldwell in het strafschopgebied een overtreding op Ibrahim Tall en Andrius Velicka faalde niet vanaf elf meter. Celtic heeft nu vier punten voorsprong op Glasgow Rangers, dat later op de dag speelt tegen Kilmarnock.