voetbalzone

Chadli erkent: ‘Die club had interesse, maar ik wilde per se blijven’

Daniel Cabot Kerkdijk13 feb 2014, 23:25
Laatst bijgewerkt: 13 feb 2014, 23:25
Advertentie

Nacer Chadli heeft geen makkelijk eerste half jaar bij Tottenham Hotspur achter de rug. De aanvaller kampte met divers blessureleed en schommelde maandenlang tussen bank en basis. Er was afgelopen maand voldoende belangstelling voor Chadli, maar de Belgisch international koos ervoor om in ieder geval de huidige voetbaljaargang op White Hart Lane af te maken.

voetbalzone

Met name Swansea City had Chadli graag op huurbasis overgenomen, maar moest uiteindelijk voor Marvin Emnes kiezen. “Die club had interesse, dat klopt. Maar dat is het verleden, ik wilde per se blijven. Ik moest een beslissing nemen en mijn beslissing was dat ik wilde blijven. Er was niet heel veel duidelijkheid en dus wilde ik liever bij Tottenham blijven. Ik ben blij met mijn vijfjarige contract.”

Chadli speelde tot dusver 23 officiële duels voor Tottenham, maar mocht slechts 10 keer aan het startsignaal verschijnen. “Ik kwam met een blessure, speelde, raakte opnieuw geblesseerd en het klopt dat ik minder heb gespeeld dan ik verwacht had. Maar we hebben een grote selectie met heel veel goede spelers. De concurrentie is groot. Ik moet gewoon hard blijven werken en laten zien wat ik kan.”

Bezig met laden …