voetbalzone

Champions League-avontuur Winter eindigt in halve finale

Bart Kruyt05 apr 2012, 09:30
Laatst bijgewerkt: 05 apr 2012, 09:30
Advertentie

Toronto FC kan zich volledig op de Amerikaanse Major League Soccer gaan richten. De ploeg van Aron Winter werd woensdagavond uitgeschakeld in de halve finale van de Noord-Amerikaanse Champions League door het Mexicaanse Santos Laguna, dat in eigen huis met 6-2 te sterk was. De heenwedstrijd in Canada was vorige week nog in een 1-1 gelijkspel geëindigd.

/

Het verschil werd woensdag gemaakt in de tweede helft. Toronto poetste voor rust tweemaal een achterstand weg en ging dus met 2-2 rusten, maar na de pauze liep Santos uit naar een ruime overwinning. Bij Toronto ontbrak Danny Koevermans wegens een schorsing, maar landgenoot Nick Soolsma kwam wel in actie.

In de finale van de Noord- en Midden-Amerikaanse Champions League speelt Santos Laguna tegen een andere Mexicaanse ploeg, Monterrey FC. Monterrey rekende in de andere halve finale probleemloos af met de landgenoten van PUMAS. Toronto mag zich zoals gezegd gaan richten op de competitie, waarin het na drie speelronden nog geen punten heeft verzameld.

Bezig met laden …