voetbalzone

Champions League-club zag op laatste moment af van Rusnák en Boëtius

Gijs Freriks01 sep 2016, 00:10
Laatst bijgewerkt: 01 sep 2016, 00:10
Advertentie

Dinamo Zagreb heeft op de slotdag van de transfermarkt afgezien van de komst van Albert Rusnák en Jean-Paul Boëtius. Sportief directeur Marijan Vlak heeft tegenover SportArena bevestigd dat hij een oogje had op de aanvallende middenvelder van FC Groningen en de linksbuiten van FC Basel.

/

“Ja, we hebben over hun komst nagedacht, maar aan het einde gaven we het op. We besloten om verder te gaan met het team dat we hebben. We geloven dat dit team aan de eisen van de Champions League kan voldoen én aan het winnen van de landstitel, want dat laatste is onze prioriteit. We halen niemand meer, maar blijven de markt in de gaten houden om misschien in de winter nog wat te doen”, aldus Vlak.

De 22-jarige Rusnák maakte in de winter van 2015 de overstap van Manchester City naar FC Groningen, nadat hij op huurbasis al voor SC Cambuur had gespeeld. De Slowaak heeft nog een contract tot medio 2018 in het Noordlease Stadion. De eveneens 22-jarige Boëtius heeft geen basisplaats bij Basel, maar zei woensdagochtend in De Telegraaf al dat hij niet nadenkt over een transfer.

Bezig met laden …