voetbalzone

‘Champions League-voetbal, de titel en de FA Cup winnen: dat is wat ik wil’

Erik van Dam13 apr 2015, 11:44
Laatst bijgewerkt: 13 apr 2015, 11:44
Advertentie

Nathaniel Clyne is een van de belangrijkste spelers bij Southampton en draait een sterk en constant seizoen. De 24-jarige rechtsback, die eerder uitkwam voor Crystal Palace, is toe aan een hoger niveau en voelt daar zelf ook wel wat voor. Mocht het zijn club lukken een stunt uit te halen en toch nog de Champions League te bereiken, dan nog overweegt Clyne iets nieuws. Hij wil vanaf nu namelijk steevast meedoen om de prijzen.

voetbalzone

Sky Sports sprak de verdediger tijdens een sponsoravond en vroeg hem naar zijn sportieve toekomst en zijn verwachtingen voor de zomer. “Het is altijd goed als clubs je in de gaten houden, dat geeft aan dat je het goed doet. Dat neem ik mee in mijn gedachten en ik blijf proberen zo goed te presteren als ik maar kan. Ik concentreer me nu op Southampton, want er zijn nog wedstrijden te gaan”, zegt Clyne plichtsgetrouw.

“Maar ik ben een ambitieus persoon en ik wil Champions League-voetbal meemaken. De titel winnen, de FA Cup veroveren, dat is wat ik wil”, aldus Clyne. Met Southampton maakt hij verwoed jacht op plaats vier in de Premier League. Die geeft aan het eind van de rit recht op deelname aan de laatste voorronde van de Champions League. De nummers één tot en met drie beginnen meteen in de groepsfase. Southampton heeft nu vijf punten achterstand op de huidige nummer vier, Manchester City.

Bezig met laden …