voetbalzone

Champions League-winnaar flirt met Milan: 'Het zou een genoegen zijn'

Bart Kruyt07 jun 2015, 10:49
Laatst bijgewerkt: 07 jun 2015, 10:49
Advertentie

Het is goed mogelijk dat Dani Alves zaterdagavond zijn laatste wedstrijd voor Barcelona heeft gespeeld. De vleugelverdediger beschikt over een aflopend contract en heeft de mogelijkheid om bij te tekenen, maar hij is niet tevreden over de aanbieding die de clubleiding hem heeft gedaan. Dani Alves kan voor slechts een jaar bijtekenen, terwijl hij aast op een meerjarige verbintenis.

voetbalzone

In de wandelgangen wordt Dani Alves in verband gebracht met vooral Paris Saint-Germain en Manchester United, maar mogelijk staat de Braziliaan volgend seizoen wel weer tegenover Juventus, maar dan in de Serie A. "Ik heb een aanbieding ontvangen van een Italiaanse club en het is mogelijk dat ik daarheen ga", zei Dani Alves na de gewonnen Champions League-finale tegen Sky Italia.

De 32-jarige rechtsback vertelde dat hij alle aanbiedingen die binnenkomen rustig zal bestuderen: "AC Milan? Het zou een genoegen zijn om voor die club te spelen", aldus Dani Alves, die al sinds 2008 onder contract staat bij Barcelona en met de Catalanen drie keer de Champions League won. Zaterdagavond stond hij in Berlijn nog de volle negentig minuten binnen de lijnen.

Bezig met laden …