voetbalzone

Championship-voetbal dreigt voor Fer: 'Norwich City doet moeilijk'

Bart Kruyt13 aug 2014, 13:54
Laatst bijgewerkt: 13 aug 2014, 13:54
Advertentie

Leroy Fer scoorde voor het Nederlands elftal op het WK, maar dreigt in dit seizoen gewoon in de Championship te moeten voetballen. De middenvelder degradeerde met Norwich City uit de Premier League en heeft aangegeven dat hij graag op het hoogste niveau wil blijven spelen. Er zijn ook wel clubs met belangstelling, maar Norwich City werkt niet echt mee met de Nederlander.

voetbalzone

De 24-jarige Fer heeft nog een contract voor drie seizoenen en zijn werkgever heeft daarom een behoorlijke vraagprijs in gedachten. "Het klopt dat er interesse uit Engeland is, maar ook uit andere landen. We zijn druk bezig", zegt zaakwaarnemer Rob Jansen tegen NUsport. "Het is alleen moeilijk onderhandelen met Norwich, die doen moeilijk."

Fer heeft er een seizoen bij the Canaries op zitten en is in de afgelopen weken in verband gebracht met clubs als Napoli, Sevilla, Queens Park Rangers en Southampton. Vooralsnog zit de zevenvoudig international echter nog gewoon bij Norwich, dat afgelopen weekend al begon aan het nieuwe seizoen. Fer kwam niet in actie tegen Wolverhampton Wanderers (1-0 nederlaag, assist van Rajiv van La Parra).

Bezig met laden …