voetbalzone

Charleroi en Kaya bereiken overeenstemming over tweejarig contract

Peter Nusselder23 mei 2010, 13:54
Laatst bijgewerkt: 23 mei 2010, 13:54
Advertentie

Charleroi heeft de onderhandelingen met Vitesse-middenvelder Onur Kaya succesvol afgerond. Dit bevestigt de Belgische club op haar officiële website. Er ligt een contract voor twee jaar met een optie voor nog twee extra seizoenen klaar voor de 24-jarige voetballer. Dinsdag kan Kaya de verbintenis na het ondergaan van fysieke en medische tests ondertekenen.

/

Vitesse wilde Kaya best wel voor de club behouden, maar dan moest hij akkoord gaan met minder dan hij nu krijgt. Die aanbieding vond hij te karig, waardoor hij vertrekt naar een club uit België. “Klopt, maar ik heb afgesproken met mijn nieuwe club dat ik niks zou zeggen, dus dat doe ik ook niet”, stelde Kaya onlangs nog tegenover de Gelderlander.

De Belgische middenvelder speelde vijf seizoenen voor Vitesse en kwam in zijn profcarrière nog nooit uit voor een andere club. Kaya kwam als jeugdspeler naar Vitesse, toen hij werd losgeweekt bij de Belgische topclub Anderlecht. Na vijf seizoenen in de hoofdmacht van de Arnhemmers te hebben gespeeld achtte hij de tijd rijp om weer terug te keren naar België.

Bezig met laden …