voetbalzone

Charleroi ontkent belangstelling te hebben gehad voor Capa

Daniel Cabot Kerkdijk19 nov 2009, 22:01
Laatst bijgewerkt: 19 nov 2009, 22:01
Advertentie

Fuat Capa maakt onlangs bekend gesproken te hebben met Charleroi, maar bij de Belgische eersteklasser weet men niets van een onderhoud met de coach van MVV. "Nee, we hebben geen interesse voor deze naam en er is ook nooit een ontmoeting of contact geweest", citeert Dagblad de Limburger Abbas Bayat, de voorzitter van Charleroi.

"Capa heeft daarentegen zélf zijn interesse voor de positie van trainer kenbaar gemaakt", benadrukt de hoogste sportbestuurder. Capa houdt vol dat er wel degelijk een gesprek is geweest met Charleroi. Hij zegt gesproken te hebben met een ‘invloedrijk persoon’ binnen de Belgische club. "De voorzitter houdt zich niet bezig met het sportieve aspect."

"Ik ben benaderd en heb meteen ook gezegd dat Charleroi maar contact met MVV moet opnemen. Ik voel me emotioneel verbonden met deze club en mijn eerste gedachte is niet om te vertrekken." Capa stond dit seizoen onder druk vanwege de tegenvallende resultaten en een stemming binnen de selectie. Inmiddels staat de Limburgse club op een tiende plaats.

Bezig met laden …