voetbalzone

Charleroi vertrekt halsoverkop naar Spaanse zon voor trainingskamp

Thijs Post15 nov 2010, 13:54
Laatst bijgewerkt: 15 nov 2010, 13:54
Advertentie

De spelers van Charleroi, nummer laatst op de ranglijst van de Belgische competitie, zijn zondagavond vertrokken naar Spanje voor een trainingsstage. Nu is dat nieuws niet eens zo raar, maar wel dat de spelers pas op zaterdag lucht kregen van het tripje. Dat meldt Het Nieuwsblad. Charleroi-voorzitter Abbas Bayat heeft zijn privéjet ingezet voor de reis naar de Spaanse zon.

"Het is een initiatief van de voorzitter en de technische staf. Maar dit heb ik nog nooit meegemaakt", vertelt middenvelder Alessandro Cordaro aan de krant. Trainer Csaba László wil onder de zon een ommekeer bewerkstelligen. "We staan laatste maar willen er alles aan doen om uit het dal te klimmen. Even andere lucht opsnuiven, ver weg van de malaise, moet ons allemaal nieuwe kracht geven".

László wil naast trainen ook veel praten met zijn geplaagde spelersgroep. "De rode lantaarn is niet alleen een kwestie van kwaliteit, maar ook van heel veel pech. Dat wil ik mijn spelers duidelijk maken." Donderdag keert de ploeg weer terug naar België.

Bezig met laden …