voetbalzone

Chelsea-aanwinst maakt indruk: ‘Hij doet me denken aan Robben’

Peter Nusselder28 jan 2014, 08:15
Laatst bijgewerkt: 28 jan 2014, 08:15
Advertentie

Verdediger Branislav Ivanovic lijkt er nu al tegen op te zien dat hij Mohamed Salah binnenkort tegenover zich kan krijgen op het trainingsveld van Chelsea. De rechtsback is onder de indruk van de Egyptische vleugelspeler, die van het Zwitserse FC Basel verhuist naar Stamford Bridge.

voetbalzone

Ivanovic is verder vooral blij met de komst van Salah, die in het verleden in de Champions League en de Europa League in vier wedstrijden tegen the Blues liefst drie keer scoorde en het zowel de Serviër als linksback Ashley Cole zeer lastig maakte. “Hij is zeer snel met de bal aan zijn voet, hij beweegt goed. Hij is het type speler dat we nodig hebben in onze selectie”, vertelt Ivanovic aan the Guardian.

“Hij doet me denken aan Arjen Robben. Hij speelt op dezelfde manier, komend vanaf de rechterflank en dan naar binnen trekken. Hij is een geweldige voetballer, iemand die we kennen omdat we er de afgelopen jaren tegen gespeeld hebben. Hij is nog jong, maar ik denk dat het goed voor hem is dat hij de overstap maakt. Ik hoop dat hij belangrijk voor ons gaat worden”, laat de vleugelverdediger weten.

Bezig met laden …