voetbalzone

'Chelsea bood veertig miljoen euro, maar dat hebben we afgewezen'

Bart Kruyt21 mei 2012, 18:50
Laatst bijgewerkt: 21 mei 2012, 18:50
Advertentie

Neymar wordt beschreven als het nieuwe Braziliaanse wonderkind, maar ook voor Lucas Moura staan de Europese topclubs in de rij. De pas negentienjarige middenvelder van Sao Paulo is een van de smaakmakers van de Braziliaanse Série A en Real Madrid, Internazionale en Chelsea willen hem graag hebben. De Champions League-winnaar zou zelfs al fors een bod hebben uitgebracht.

/

Juvenal Juvencio claimt een bod van veertig miljoen euro van Chelsea op Lucas te hebben afgewezen. "Maar Chelsea is wel de club die het meeste kans maakt op zijn komst", zegt de voorzitter van Sao Paulo. "Inter heeft ook een bod uitgebracht, van 25 miljoen euro, maar dat hebben we ook afgewezen. Met Florentino Pérez heb ik contact gehad, maar Real Madrid heeft nog geen bod uitgebracht."

Lucas staat voor zijn derde seizoen in de hoofdmacht van Sao Paulo en speelde tot dusver 52 competitiewedstrijden voor de Braziliaanse club, waarin hij dertien keer wist te scoren. Ondanks zijn jonge leeftijd speelde hij ook al elf interlands voor de Braziliaanse ploeg, waaronder de oefeninterland van vorig jaar tegen het Nederlands elftal. In zijn contract bij Sao Paulo staat een gelimiteerde afkoopsom van tachtig miljoen euro.

Bezig met laden …