voetbalzone

‘Chelsea geeft United nakijken en bereikt akkoord met Internazionale’

Peter Nusselder18 dec 2013, 08:38
Laatst bijgewerkt: 18 dec 2013, 08:38
Advertentie

Het heeft er alle schijn van dat Fredy Guarín vanaf komende maand in de Premier League speelt. De middenvelder van Internazionale wordt al geruime tijd in verband gebracht met zowel Chelsea als Manchester United, en naar verluidt is de club uit Londen erg dicht bij een overeenkomst.

/

Volgens transfergoeroe Gianluca Di Marzio hebben the Blues en de Italianen al een akkoord bereikt over een transfersom van vijftien miljoen euro, al moet Inters nieuwe eigenaar Erick Thohir nog wel toestemming geven voor de deal. De kans dat de Indonesische zakenman een stokje steekt voor de overgang van de Colombiaans international naar Stamford Bridge is echter klein.

Man United vist zodoende achter net. Het is geen geheim dat trainer David Moyes al sinds zijn aantreden op zoek is naar versterking van het middenveld, maar het is de opvolger van Sir Alex Ferguson nog niet gelukt om de gewenste aanwinsten naar Old Trafford te halen. De regerend Engels kampioen zou aanvaller Javier Hernández hebben aangeboden in ruil voor Guarín, maar Inter zit niet te wachten op Chicharito en heeft liever geld, om zelf te kunnen investeren.

Bezig met laden …