voetbalzone

Chelsea heeft keeper bijna binnen: ‘Kunnen dinsdag over transfer praten’

Peter Nusselder09 jul 2011, 13:18
Laatst bijgewerkt: 09 jul 2011, 13:18
Advertentie

Het lijkt erop dat de toekomst van Thibaut Courtois in de Premier League ligt. De doelman van Racing Genk is al in Londen op bezoek geweest bij Chelsea, dat de keeper zo snel mogelijk wil inlijven. De club uit Genk dreigt bovendien de mogelijke opvolger van Coutois, Koen Casteels, kwijt te raken.

/

De negentienjarige Casteels wil naar een Duitse club, en is bereid om een transfer desnoods via een wettelijke regeling afdwingen. Ondertussen lijkt eerste keeper Courtois naar Engeland te verkassen. “Hij was vorige week bij Chelsea”, vertelt vader en zaakwaarnemer Thierry Courtois zaterdag aan Het Belang van Limburg. De belangenbehartiger gaat na het weekend in gesprek met Genk-manager Dirk Degraen

“Ik denk dat Chelsea en Genk wel tot een akkoord zullen komen en dat we dinsdag over een transfer kunnen praten”, aldus vader Courtois, die er nog wel rekening mee houdt dat zijn zoon niet direct aan de bak komt bij the Blues. “Misschien kan Chelsea Thibaut nog aan Genk uitlenen, maar een contractverlenging interesseert ons niet meer.” Atlético Madrid had in een eerder stadium ook interesse, maar lijkt afgehaakt.

Bezig met laden …