voetbalzone

Chelsea roept verhuurde Van Aanholt terug naar Londen

Matthijs van Laar29 dec 2009, 13:30
Laatst bijgewerkt: 29 dec 2009, 13:30
Advertentie

Patrick van Aanholt is na de winterstop weer speler van Chelsea. De negentienjarige verdediger werd aan het begin van dit seizoen uitgeleend aan Coventry City, maar de Londenaren hebben besloten de jeugdinternational terug te halen. Jack Cork, die eveneens is verhuurd, mag wel langer bij de Sky Blues blijven.

Van Aanholt verbleef precies een half jaar bij Coventry, waar hij tot negentien basisplekken en één invalbeurt kwam. De nummer zeventien van de Championship (eerste divisie) is dan ook tevreden over de in Den Bosch geboren speler, maar zal hem af moeten staan. “Jammer genoeg wil Chelsea Patrick terug hebben”, zei trainer Chris Coleman in de Coventry Evening Telegraph.

“We moeten Chelsea en Patrick echter bedanken voor wat ze voor ons hebben betekend. We hebben met veel plezier samen gewerkt. Patrick is een uitstekende professional die hard werkt en ik denk dat hij vooruit is gegaan sinds hij bij ons is gekomen.” Cork, die ook wordt gehuurd van Chelsea en eveneens basisspeler is, maakt het seizoen wel af in Coventry.

Bezig met laden …