voetbalzone

‘Chelsea schrijft naam van De Vrij op als alternatief’

Erik van Dam23 jul 2016, 23:44
Laatst bijgewerkt: 23 jul 2016, 23:44
Advertentie

Stefan de Vrij maakt deze zomer misschien nog een toptransfer naar de Premier League. Volgens de Daily Mirror geldt de Nederlandse centrumverdediger van Lazio als het beste alternatief bij Chelsea, voor het geval die club er niet in slaagt Kalidou Koulibaly over te nemen van Napoli. Napoli dwingt Chelsea namelijk tot het uiterste om Koulibaly over te kunnen nemen en daar heeft men in Londen genoeg van.

/

Napoli wil dik 53 miljoen euro zien van Chelsea om K2 af te staan. Het begint ernaar uit te zien dat Chelsea echt niet gaat meewerken en dus verlegt trainer Antonio Conte zijn aandacht naar Rome. Hij heeft de laatste twee jaar gezien hoe De Vrij zich uitstekend staande wist te houden bij Lazio na zijn transfer van Feyenoord naar de eeuwige stad. Vorig seizoen speelde de 24-jarige stopper door een blessure maar twee wedstrijden, maar toch is Conte wel gecharmeerd van hem.

Wat ook meeweegt, is dat De Vrij een stuk aantrekkelijker geprijsd is dan Koulibaly. Chelsea rekent erop dat de dertigvoudig international van Oranje voor een derde van Koulibaly’s prijs op te halen is bij Lazio: 18 miljoen euro. Lazio is financieel gezien niet zo sterk dat het dat bedrag zomaar kan weigeren en zal geneigd zijn mee te werken aan een transfer voor De Vrij, die de Premier League zelf ook ziet zitten.

Bezig met laden …