voetbalzone

Chelsea slikt en gaat door: ‘Er is geen tijd voor zelfmedelijden’

Erik van Dam14 sep 2015, 11:34
Laatst bijgewerkt: 14 sep 2015, 11:34
Advertentie

De start van Chelsea in het seizoen 2015/16 is belabberd. Drie van de eerste vijf competitieduels gingen verloren en de kampioen vindt zichzelf terug op plaats zeventien. Doelman Asmir Begovic, die de geblesseerd geraakte Thibaut Courtois vervangt als nummer één, vindt het vervelend dat het zo gaat. Hij zegt dat Chelsea het echter zal moeten incasseren en gewoon weer door moet.

voetbalzone

Zaterdag verloor Chelsea uit bij Everton met 3-1. “Weer een hard resultaat”, concludeert Begovic op de clubwebsite. “De zaken gaan op het moment niet zoals we willen en dit was weer een moeilijke dag. Uit bij Everton is het nooit makkelijk, dat wisten we van tevoren al wel. Zij scoorden op de goede momenten, wij deden dat niet: dat maakt een groot verschil”, zegt de keeper van Bosnische komaf.

“We hebben geen tijd voor zelfmedelijden. We moeten onszelf weer bijeenrapen en uitzien naar de wedstrijd van woensdag. Wij beschikken over karakter en er wachten ons nog voldoende uitdagingen”, zegt Begovic opbeurend. Woensdagavond komt Maccabi Tel Aviv op bezoek op Stamford Bridge in de eerste groepswedstrijd in de Champions League.

Bezig met laden …