voetbalzone

Chelsea-ster vol lof: 'Guus is daarnaast ook een geweldig mens'

Matthijs van Laar08 mrt 2016, 09:30
Laatst bijgewerkt: 08 mrt 2016, 09:30
Advertentie

Na een dramatische start van het seizoen is Chelsea langzaam bezig de draad weer op te pakken. Dat gaat nog met vallen en opstaan, maar volgens spelmaker Willian is de komst van Guus Hiddink van cruciaal belang geweest voor de club. In een interview op de website van de UEFA steekt de Braziliaan de loftrompet over de Nederlandse interim-manager.

/

“Hij is een zeer ervaren coach, een coach die al veel prijzen heeft gewonnen”, vertelt Willian. “Maar naast dat hij een geweldige coach is, is hij ook een geweldig mens. Ik bewonder hem als persoon en als coach. Ik heb heel veel respect voor Guus. Ik werkte in Rusland bij Anzhi al met hem samen. Hij heeft me daar met open armen verwelkomd, dus we hebben een goede band.”

De Braziliaans international onthult in het vraaggesprek ook zijn dagelijkse routines. “Ik investeer extra in het goed uitrusten en het gezond eten. Natuurlijk doe ik ook geregeld aan krachttraining, want dat is belangrijk voor een voetballer, maar niet te veel. Een echt geheim is er eigenlijk niet.”

Bezig met laden …