voetbalzone

‘Chelsea-target weigert rol in Benfica-Porto en reist af naar Londen’

Daniel Cabot Kerkdijk12 jan 2014, 08:40
Laatst bijgewerkt: 12 jan 2014, 08:40
Advertentie

Het lijkt erop dat niet Fredy Guarin van Internazionale maar Nemanja Matic van Benfica het middenveld van Chelsea per direct gaat versterken. Volgens diverse Portugese media staat de club uit Londen op het punt om de komst van de 25-jarige middenvelder af te ronden. Saillant: vandaag om 17.00 uur staat de belangrijke topper tussen Benfica en FC Porto op de rol.

/

Matic zou met Chelsea al overeenstemming hebben bereikt over een meerjarig contract en de directie van Benfica hebben laten weten dat hij niet van plan is om later vandaag in actie te komen tegen FC Porto. De Servisch international reist maandag af naar Londen, in afwachting van de laatste gesprekken tussen de clubs over een transfer van naar verluidt 35 miljoen euro.

Hoewel Benfica niet happig is op een winters vertrek van Matic, lijkt het erop dat de goede relatie tussen de clubs de doorslag zal geven. De middenvelder maakte medio 2009 de overstap van MFK Kosice naar Chelsea en speelde in 2010/11 op huurbasis voor Vitesse. In 2011 was hij onderdeel van de miljoenentransfer van David Luiz en bewandelde hij de omgekeerde weg.

Bezig met laden …