voetbalzone

Chelsea vangt bot bij Engels international: ‘Spelen is te belangrijk voor hem’

Peter Nusselder30 jan 2013, 11:49
Laatst bijgewerkt: 30 jan 2013, 11:49
Advertentie

Chelsea dacht een stap dichter bij het aantrekken van Jack Butland te zijn, nadat er met diens huidige werkgever Birmingham City een akkoord was bereikt over de overgang van de negentienjarige doelman. De Engels international heeft zelf echter geen behoefte aan een gesprek met Chelsea.

/

Butland ziet een overstap naar Stamford Bridge, waar hij zeker in eerste instantie waarschijnlijk tweede keus zou worden achter Petr Cech, voorlopig niet zitten. In onderhandelingen met the Blues over een eventueel contract heeft de getalenteerde sluitpost dan ook geen zin. “Jack komt met alle plezier uit voor Birmingham”, heeft zaakwaarnemer Gary Mellor woensdag laten weten aan BBC Sport.

“Hij doet daar waardevolle ervaring op”, vervolgt de belangenbehartiger, die aangeeft dat Butland alleen geïnteresseerd in clubs waar hij een serieuze kans maakt op een basisplaats. “Hij luistert naar iedere club die bereid is te betalen wat Birmingham vraagt, maar spelen is van het grootste belang voor Jack.” Chelsea en de armlastige Championship-club waren het eens geworden over een transfersom van ruim vier miljoen euro.

Bezig met laden …