voetbalzone

Chelsea vreest voor lange afwezigheid Courtois

Bart Kruyt11 sep 2015, 08:35
Laatst bijgewerkt: 11 sep 2015, 08:35
Advertentie

Chelsea zit even in de hoek waar de klappen vallen. Terwijl er een hoop gedoe is rondom Eva Carneiro en John Fearn, haalde de landskampioen uit de eerste vier competitiewedstrijden maar vier punten. Zaterdag gaat Chelsea op bezoek bij Everton, maar doelman Thibaut Courtois zal er op Goodison Park niet bij zijn. De keeper lijkt sowieso voorlopig uit de roulatie te zijn.

voetbalzone

Courtois keepte in de interlandperiode nog voor België tegen Bosnië (3-1 zege) en Cyprus (0-1 zege) en keerde vervolgens terug naar Chelsea. Woensdag raakte hij op het trainingsveld geblesseerd aan zijn knie en verschillende Engelse media melden dat de doelman twee maanden uit de roulatie zal zijn. Dat nieuws is nog niet bevestigd door Chelsea.

Mocht Courtois inderdaad twee maanden moeten toekijken, dan mist hij onder meer vier Champions League-wedstrijden en een behoorlijk aantal competitieduels. Volgende week wacht de kraker tegen Arsenal. Bij de afwezigheid van Courtois zal Asmir Begovic, in de afgelopen transferperiode overgenomen van Stoke City, bij Chelsea onder de lat staan.

Bezig met laden …