Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea wacht replay tegen Aston Villa na hoofdrol voor Emiliano Martínez

Laatste update:

De wedstrijd tussen Chelsea en Aston Villa in de vierde ronde van de FA Cup heeft vrijdagavond geen winnaar opgeleverd: 0-0. Emiliano Martínez en Djorde Petrovic, de doelmannen aan beide zijdes, wisten zich te onderscheiden. De twee ploegen nemen het binnenkort in een replay opnieuw tegen elkaar op.

Mauricio Pochettino had bij Chelsea een basisplaats in petto voor ex-PSV’er Noni Madueke, terwijl Cole Palmer in de spits begon. The Blues begonnen niet in hun sterkste opstelling, al gold dat ook voor Villa.

De eerste serieuze mogelijkheid was voor de bezoekers. Youri Tielemans dacht in de openingsfase de 0-1 tegen de touwen te koppen, maar moest toezien hoe doelman Petrovic schitterend redding wist te brengen.

Douglas Luiz zorgde luttele minuten later alsnog voor de openingstreffer, echter konden de fans van the Villains slechts voor korte duur juichen. Scheidsrechter Robert Jones zette op aanraden van de VAR een streep door het doelpunt, omdat er eerder in de aanval hands werd gemaakt.

Chelsea nam vervolgens het heft in handen. Zo waren er serieuze mogelijkheden voor Madueke en Palmer, die beiden een-op-een door konden lopen richting Emiliano Martínez. Tot twee keer toe wist de sluitpost van Villa zich met knappe reddingen te onderscheiden.

In het tweede bedrijf viel er weinig meer te genieten op Stamford Bridge. De grootste kansen waren voor de ploeg van Unai Emery.

Matty Cash en Ollie Watkins probeerden het met doelpogingen, maar opnieuw was het Petrovic die Chelsea op de been hield.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Strontvervelend dat je best een goede wedstrijd speelt, flinke kansen krijgt maar toch die replay moet gaan spelen. Palmer had weer zo’n dag vandaag waar de meest simpele kansen niet aan hem besteed waren en dat kost je nu weer een tripje naar Birmingham..

26 januari 2024 om 23:01

Chelsea is gewoon slecht pik

26 januari 2024 om 23:23

De druk van een spits kan hij niet aan thats all vrije speler moet hij zijn

Speelde opzicht goede wedstrijd.
Maar zoals gewoonlijk missen we veel kansen.

Martinez is eerlijk gezegd, 1 van de beste keepers van de wereld. Eerst met Argentinië wereldkampioen en nu met een nietszeggende Villa in de top 4 van de PL. Ik vind zijn reddingen ook wel fenomenaal inplaats van dat acrobatiek en circus gedoe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren