voetbalzone

Chelsea wil Real Madrid aftroeven met komst absolute wereldster

Bart DHanis13 jun 2023, 13:19
Laatst bijgewerkt: 13 jun 2023, 13:19
Advertentie

Chelsea wil Kylian Mbappé graag overnemen van Paris Saint-Germain, zo meldt de Engelse kwaliteitskrant The Times. Ondanks de interesse van the Blues heeft Real Madrid momenteel de beste papieren om de Fransman in te lijven. Mbappé maakte maandagmiddag in een brief aan het bestuur van de Parijzenaars duidelijk dat hij de optie in zijn contract voor een extra seizoen bij de club niet gaat lichten.

De 24-jarige aanvaller heeft een contract tot medio 2024 en zou na het komende seizoen transfervrij kunnen vertrekken bij PSG. De Franse kampioen ziet een gratis vertrek van de topscorer van de Ligue 1 (29 goals) niet zitten en wil hem komende transferperiode graag slijten. Chelsea heeft vanwege deze ontwikkeling de Franse vleugelaanvaller annex spits op het verlanglijstje geplaatst.

Naast Chelsea en Real Madrid wordt ook Manchester United door de Engelse krant genoemd als potentiële bestemming van Mbappé. Ondanks de interesse van the Mancunians lijkt het er echter op dat de club van manager Erik ten Hag niet over de benodigde financiële middelen beschikt om de aanvaller over te nemen en zal de club daarom verder moeten zoeken naar een doelpuntenmaker.

Mbappé zelf heeft momenteel verplichtingen met het Franse elftal. Maandag spelen les Bleus een thuiswedstrijd tegen Griekenland. Het duel zal worden afgewerkt in het Stade de France, gelegen in Parijs. In Frankrijk is men benieuwd naar de reactie van het Franse publiek, daar men er veel waarde aan hecht dat Mbappé in de Ligue 1 blijft spelen. Mbappé heeft in het verleden al vaker laten weten dat de Koninklijke zijn droomclub is, al geeft Chelsea zich niet zomaar gewonnen.

Bezig met laden …