voetbalzone

'Chicharito doet er alles aan om de complimenten te rechtvaardigen'

Erik van Dam27 okt 2010, 08:10
Laatst bijgewerkt: 27 okt 2010, 08:10
Advertentie

Met een doelpunt in de slotfase toonde Javier Chicharito Hernández dinsdagavond voor de tweede keer in enkele dagen tijd zijn waarde aan voor Manchester United. Op de valreep zorgde hij er voor dat United met de winst aan de haal ging in het Carling Cup-treffen met Wolverhampton Wanderers (3-2). Reden te over voor coach Sir Alex Ferguson de Mexicaanse spits te prijzen.

/

“We neigen ernaar om helden snel geboren te laten worden, maar deze jongen doet er alles aan om de lof die hem wordt toegezwaaid te rechtvaardigen”, sprak Ferguson na afloop van de zege. Met de overwinning op de Wolves bekert United door naar de laatste acht in de Carling Cup, na de Premier League en de FA Cup nog altijd de belangrijkste binnenlandse prijs voor de Engelse clubs. “Javier is een geweldige professional. Hij is tijdens trainingen de eerste die komt en de laatste die gaat.”

“Met zijn doelpunten verdient hij veel krediet en lof en dat is terecht”, vervolgde Ferguson zijn complimenten. “Toen hij erbij kwam, wist je gewoon dat hij de kans die hij zou krijgen ging afmaken. Zijn balbehandeling en balcontrole verbetert zich, zijn inzicht verbetert zich en dat komt door de intensieve trainingen. We zorgen er daar voor dat onze spelers zich verbeteren.”

Bezig met laden …