voetbalzone

Chicharito zorgt voor vragen met cryptische boodschap op Instagram

Erik van Dam10 feb 2014, 11:03
Laatst bijgewerkt: 10 feb 2014, 11:03
Advertentie

Javier Chicharito Hernández heeft voor vragen gezorgd in de Engelse media. De spits van Manchester United plaatste zondag een foto van zichzelf tijdens een persconferentie uit het verleden op zijn Instagram-account. Daarbij schreef hij de cryptische tekst Het moment om over heel veel zaken te praten komt vanzelf….

voetbalzone

De Engelse pers vraagt zich af of het bericht van de spits een verkapte vorm van ongenoegen is. De 25-jarige Hernández is bezig aan zijn vierde seizoen in dienst van the Red Devils, maar komt minder dan ooit aan spelen toe bij United. David Moyes stelde hem pas viermaal op in de basiself en stuurde hem liefst twaalf keer binnen de lijnen als invaller bij Manchester United.

Onder Sir Alex Ferguson was de Mexicaan al nooit echt zeker van een vaste plaats voorin, maar het vertrouwen van Moyes is nog kleiner. Hernández zelf voelt zich ook niet meer zo prettig in de afwerking. Scoorde hij in zijn eerste seizoenen nog dertien, tien en tien keer: nu staat de teller pas op twee treffers. De aanvaller staat na dit seizoen nog twee jaar onder contract bij United.

Bezig met laden …