voetbalzone

‘Chinezen melden zich met waanzinnige aanbieding bij ‘Gabigol’’

Gijs Freriks11 jun 2016, 09:13
Laatst bijgewerkt: 11 jun 2016, 09:13
Advertentie

Gabriel Barbosa Almeida, beter bekend als ‘Gabigol’, staat in de belangstelling van vrijwel alle Europese topclubs, maar komt misschien wel in China terecht. Volgens Rádio Bradesco Esportes FM heeft Hebei China Fortuna omgerekend vijftig miljoen euro over voor de negentienjarige linksbuiten.

/

Gabigol kan een contract tekenen tegen een maandsalaris van 1,3 miljoen. Santos, waarbij de drievoudig A-international onder contract staat, kan overigens niet de gehele transfersom in eigen zak steken. Santos heeft immers veertig procent van de eigendomsrechten van Gabigol in handen, de vader van het talent heeft een aandeel van veertig procent en Doyen Sports Group ontvangt twintig procent.

Naast Hebei is ook Borussia Dortmund serieus geïnteresseerd, want het medium meldt dat de nummer twee van de Bundesliga reeds een bod van 25 miljoen heeft uitgebracht. Hebei staat momenteel op de tweede plaats in de Chinese competitie en heeft ook onder anderen Stéphane Mbia, Gervinho, Ezequiel Lavezzi en Gaël Kakuta onder contract staan.

Bezig met laden …