voetbalzone

Cissé wijst op meerjarig contract en blijft Panathinaikos trouw

Daniel Cabot Kerkdijk29 apr 2010, 22:09
Laatst bijgewerkt: 29 apr 2010, 22:09
Advertentie

Djibril Cissé speelt nog minimaal één seizoen in het shirt van Panathinaikos. De aanvaller van de Griekse landskampioen wordt al weken onophoudelijk verbonden aan een terugkeer in het Engelse voetbal, maar benadrukte donderdag dat hij niet al na één seizoen uit Athene wil vertrekken. "Ik heb een contract voor vier seizoenen. Ik blijf hier", verzekerde de Fransman aan diverse Griekse media.

/

"De supporters hebben ons een heel seizoen lang onvoorwaardelijk gesteund", blikte de 28-jarige Cissé terug op het voorbije seizoen waarin naast de landstitel eveneens beslag werd gelegd op de nationale beker. Cissé kwam afgelopen zomer over van Olympique Marseille, een transfer die de Fransen naar verluidt twintig miljoen euro opleverde. Cissé verdient circa 2,5 miljoen per jaar.

Met zijn 29 doelpunten had Cissé een bijzonder groot aandeel in het succes van Panathinaikos, dat in haar eerste maanden nog onder leiding van Henk ten Cate stond. In het verleden verdedigde de 38-voudig international de clubkleuren van Auxerre, Liverpool, Marseille en Sunderland.

Bezig met laden …