voetbalzone

City-doelwit belegt persconferentie en laat Roma-fans zweten

Bart Kruyt20 aug 2012, 00:15
Laatst bijgewerkt: 20 aug 2012, 00:15
Advertentie

De supporters van AS Roma gaan nog twee gespannen dagen tegemoet. Daniele De Rossi staat al geruime tijd in de belangstelling van Manchester City en in de afgelopen week verschenen er steeds meer geruchten over een verhuizing van de Italiaans international. De Rossi wilde zondag na de vriendschappelijke wedstrijd tegen Aris Saloniki nog geen duidelijkheid geven over zijn toekomst.

/

De middenvelder deed zondag ruim een uur mee in het oefenduel in het Stadio Olimpico, waar een groot spandoek hing met de tekst 'Blijf van De Rossi af!!' De geboren Romein heeft voor aanstaande dinsdag een persconferentie belegd en zal dan duidelijk maken of hij bij Roma blijft, of naar Manchester City zal gaan. De fans moeten dus nog even geduld hebben.

De 29-jarige De Rossi is afkomstig uit de jeugdopleiding van Roma en speelde tot dusver nog voor geen enkele andere club. De middenvelder heeft er reeds 281 competitiewedstrijden in het shirt van de Italiaanse topclub opzitten en verlengde nog niet zolang geleden zijn contract tot medio 2017. City zou echter bereid zijn om deze verbintenis af te kopen. Wanneer De Rossi gaat, lijkt Nigel de Jong definitief te kunnen vertrekken bij de Engelse landskampioen.

Bezig met laden …